Opnamemodi wijzigen op de 360fly 4K

De 360fly 4K is meer dan alleen een 360°-videocamera.  De 360fly 4K kan video's en stilstaande beelden opnemen, zodat je nog meer kunt vastleggen vanuit alle hoeken.

Modi voor video-opnamen

Je 360fly 4K camera bevat vijf modi voor video-opnamen:

Modus 360° Video: De standaard 360°-opname met 2.880 x 2.880 bij 24 frames per seconde.

Modus 60 FPS:  Met de 360fly 4K kun je video's opnemen met 60 frames per seconde en een resolutie van 1.728 x 1.728.

Modus 30 FPS:  Maak video's met de hoogste resolutie en beeldfrequentie die je 360fly 4K kan leveren door je apparaat in te stellen op een resolutie van 2.880 x 2.880 bij een vaste 30 frames per seconde.

Modus POV:  Met de optie POV kun je standaard video's (niet in 360° graden) opnemen met een indeling/beeldverhouding van 16:9.  Wanneer deze modus is geactiveerd, richt of plaats je de camera in een horizontale positie zodat je 360fly een traditionele foto- en videocamera wordt.

Modus Time-Lapse:  Verander een urenlange opname in een video van een paar minuten via de modus Time-Lapse op de 360fly, met aanpasbare tijdsintervallen van 0,5 tot to 60 seconden.

Modi voor opname van stilstaande beelden

Je 360fly 4K kan ook functioneren als een fotocamera om stilstaande beelden op te nemen met drie modi voor het maken van foto's:

Modus 360° Panoramic - Maak foto's in de indeling .jpeg met een effectieve resolutie van 3.456 x 3.456.  Je kun je panoramafoto's bekijken via de mobiele app of via de app Desktop Director op de pc of Mac.

Modus POV Photo - De 360fly 4K kan worden ingesteld om standaard foto's te maken vanuit de POV/aan de voorkant.

Modus Camera Burst - Met de burst-modus van de 360fly 4K kun je snel meerdere foto's achter elkaar maken met één druk op de opnameknop.  De burst-modus is ideaal voor foto's van sport of actie, en hiermee kunt je de beste afbeelding uit een groep foto's selecteren of ze in een reeks ordenen.

De opnamemodus instellen

1.  Maak verbinding met de 360fly 4K met behulp van de app 360fly via Bluetooth of WiFi.   (WiFi is alleen nodig voor live streaming, afspelen of overdracht van bestanden van de camera)

2.  On the camera home screen in the 360fly App, tap the capture mode toggle which will show either  if the camera is in video capture mode, or  if the camera is in photo capture mode.

De opnamemodus wijzigen

1. Wanneer je de opnamemodus voor video's of foto's hebt ingesteld, kun je de opnamemodi wijzigen door op het revolversymbool  te tikken om een andere modus te kiezen.

2.  Selecteer een van de beschikbare opnamemodi en druk dan op de opnameknop om een video-opname te starten/stoppen of om een stilstaande afbeelding vast te leggen in de fotomodus.