Problemen oplossen met je WiFi-verbinding op je 360fly 4K

De WiFi-stream kan worden beïnvloed door vertraging van de snelheid en andere WiFi-verstoringen.  Dit zijn enkele stappen die je kunt uitvoeren om je WiFi-verbinding te optimaliseren.

Stap 1 - Je WiFi-apparaat beveiligen

Zorg ervoor dat je het apparaat instelt en een gebruikersnaam en wachtwoord invoert.  De 360fly 4K fungeert als WiFi-hotspot, en als je een naam en wachtwoord invoert, kunnen andere apparaten niet zomaar verbinding maken met je 360fly 4K.

Stap 2 - De beste WiFi-frequentie gebruiken

De 360fly 4K kan werken op de frequenties 2,4 GHz en 5 GHz. Standaard wordt de 360fly 4K ingesteld op de frequentie 5 GHz voor de beste WiFi-prestaties.

Let op: als je op je mobiele apparaat geen WiFi-signaal krijgt van de 360fly 4K, heeft je mobiele apparaat mogelijk geen ondersteuning voor de frequentie 5 GHz.  Probeer over te schakelen naar de frequentie 2,4 GHz.

Als je de WiFi-frequentie overschakelt naar 2,4 GHz en je in zeer drukke gebieden bent, kunnen de WiFi-frequenties te druk worden. Als je weer overschakelt naar de frequentie 5 GHz, kan dit de WiFi-stream verbeteren.

1.  Maak verbinding tussen het 360fly 4K-apparaat en de 360fly app.

2.  Tik op het instellingensymbool  in de rechterbovenhoek om het instellingenmenu te openen.

3. Tik op "Configure Wi-Fi Frequency" (WiFi-frequentie configueren).

4. Tik op de frequentie waarnaar je wilt overschakelen.

Klaar!  Je WiFi is geoptimaliseerd!