Mijn 360fly 4K begint niet met opnemen nadat op de knop wordt gedrukt.

In de meeste gevallen treedt dit probleem op als het geheugen vol is. Als er minder dan 2 GB geheugen beschikbaar is, knippert de LED rood om aan te geven dat het geheugen bijna vol is.

Als je een opname probeert te starten en er onvoldoende geheugen vrij is, start de opname niet.  Maar maak je geen zorgen, je kunt gemakkelijk video's verplaatsen of verwijderen om geheugen vrij te maken.  Volg de onderstaande instructies.

Instructions for deleting videos

Instructions for backing up your videos

Als het probleem blijft bestaan nadat je het geheugen hebt vrijgemaakt, probeer het apparaat dan te resetten naar de fabrieksinstellingen.  In de meeste gevallen zet je het apparaat hierdoor in de standaard status en werkt alles weer normaal.

Instructions for Factory Reset