Hoe lang is de batterijduur op de 360fly 4K?

De 360fly 4K wordt geleverd met een interne li-polymeer-batterij van 1750 mAH, waarmee je tot 1,5 uur ononderbroken video kunt opnemen.  Met het unieke waterdichte, afgedichte design van de 360fly 4K is de batterij niet vervangbaar.

Het duurt ongeveer 2 uur om de batterij van de 360fly op te laden met een netvoeding van 1,5A. De oplaadtijden variëren afhankelijk van de gebruikte netvoeding.  We raden een standaard USB-voeding voor mobiele telefoons aan met een vermogen van 1 A - 1,5 A.

Let op:  We hebben gemerkt dat oudere iPad-opladers de standaard voor opladen via USB niet ondersteunen en de 360fly 4K camera niet kunnen opladen.  Gebruik in plaats daarvan een oplader voor smartphones.

Als je oplaadt via de USB-poort op een computer, duurt het langer om op te laden en kan de duur variëren per type computer. Voor optimaal opladen raden we aan om op te laden via de netvoeding voor een optimale ervaring.