De afspeelmodus AutoPilot gebruiken

Met de functie AutoPilot van de 360fly 4K kun je je applicatie instellen zodat je 360°-video's automatisch kantelen in de richting van het gebied waar de meeste beweging is.  Met deze slimme camerafunctie doet de applicatie al het werk voor je, en kun je rustig genieten van alle actie zonder dat je op het apparaat hoeft te letten.

Om je beelden te bekijken met de modus AutoPilot, tik je op het viewersymbool  rechtsboven op het scherm.

Gebruik de schuifregelaar aan de linkerkant van het scherm om de gevoeligheid van de kantelfunctie aan te passen.

Je kunt rustig genieten van de actie!