De software op je 360fly 4K upgraden

Goed nieuws!  Je kunt de software op je 360fly 4K upgraden.  We brengen periodiek nieuwe software voor de camera uit, waarin we nieuwe functies en verbeteringen toevoegen voor je 360fly 4K. Je kunt gemakkelijk upgraden via een simpele WiFi-verbinding met je 360fly camera.

Stappen voor de upgrade

1. In de meeste gevallen krijg je een melding dat een nieuwe softwareupgrade beschikbaar is. Tik op "Update" om te beginnen.  Als je de automatische melding niet krijgt, kun je op het instellingensymbool tikken en vervolgens op "Check for Updates" (Controleren op updates) tikken.

2.  Als er een update beschikbaar is, zie je een bericht waarin dit wordt aangegeven.  Tik op de knop "Download" (Downloaden) om de update te starten.

3.  Een indicator geeft de voortgang van de download aan.  Dit gaat heel snel.  Wanneer de download voltooid is, kun je de update installeren.

Let op: Zorg dat je batterij is opgeladen en dat de camera niet in het laadstation zit. Druk niet op de knoppen terwijl de software bezig is met installeren, zodat je de update niet onderbreekt.

Tik op "Complete" (Voltooien) om te installatie te starten.

4. De LED van je 360fly 4K begint geel te knipperen tijdens het updateproces.

5.  Wanneer de update is voltooid, start je 360fly zichzelf opnieuw op en wordt de normale opstartprocedure uitgevoerd.  Tik op "Finished" (Voltooid).

6.  Wacht tot de 360fly 4K LED blauw blijft, daarna kun je aan de slag.

Je bent klaar! De update van je 360fly 4K is voltooid!