Live HD web stream with your 360fly 4K

Wij van 360fly kondigen met trots aan dat onze gebruikers hun 360°-video' s op een nieuwe manier kunnen bekijken en gebruiken. De app Livit ondersteunt nu live streaming en afspelen van 360°-video's. Het volledige persbericht over de samenwerking tussen 360fly en Livit vind je HIER.

• Live streaming is op dit moment alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers.

• Binnenkort komt er een update aan met live streaming in de Livit Android-app.

Onze Head of Content, Andy Peacock, heeft een korte instructievideo gemaakt over het verbinden van je 360fly met de Livit app op je mobiele apparaat. Klik HIER om die video te bekijken. HIER.

Als er een probleem optreedt wanneer je de 360fly camera gebruikt met je Livit app, neem dan contact op met Livit op het volgende e-mailadres: feedback@livitnow.com

feedback@livitnow.com