Je 360fly 4K-video's plaatsen en delen op social media

Het is gemakkelijk om je 360°-video's te delen met je vrienden en familie via functies voor exporteren naar social media, die zijn ingebouwd in de 360fly Mobile en Director app.

We bieden verschillende handige opties om je 360°-video's te denken, zodat iedereen op social media je levensechte 360°-video's kan bekijken in native 360°-videospelers.

We hebben Facebook, YouTube en onze eigen 360fly.com videowebsite toegevoegd.   Je kunt video's maken en direct op deze websites plaatsen.  Heel eenvoudig!

360fly.com

Op de videowebsite 360fly.com kun je spannende video's van maximaal 2 minuten delen. Je kunt je video's altijd afspelen in de 360fly app op je mobiele apparaat voor directe toegang tot de cloud.  Je kunt de link naar je video op 360fly.com ook met iedereen delen en de video kan direct worden afgespeeld met de videospeler op 360fly.com.

Click here voor instructies om video's te uploaden naar 360fly.com

Click here voor instructies om een video te delen op 360fly.com

Facebook

Facebook heeft een eigen 360°-videospeler ontwikkeld.   Met de functie voor exporteren naar Facebook in onze Director app of 360fly Mobile app kun je je 360fly 4K-video direct online zetten.  Tijdens dit proces converteren we je video naar de vereiste indeling zodat je volgers je video in 360° kunnen afspelen op Facebook.

Click here voor instructies om video's te uploaden naar Facebook met de 360fly Android app

Click here voor instructies om video's te uploaden naar Facebook met de 360fly iOS app

Click here voor instructies om video's te uploaden naar Facebook met de 360fly Director app op de pc

YouTube

YouTube heeft een 360°-videospeler ontwikkeld.   Met de functie voor exporteren naar YouTube in onze Director app of 360fly Mobile app kun je je 360fly 4K-video direct online zetten op YouTube.  Tijdens dit proces converteren we je video naar de vereiste indeling zodat je volgers je levensechte video in 360° kunnen afspelen in de 360° YouTube-speler.

Click here

voor instructies om video's te uploaden naar YouTube met de 360fly Android app

Click here voor instructies om video's te uploaden naar YouTube met de 360fly iOS app

Click here voor instructies om video's te uploaden naar YouTube met de 360fly Director app op de pc