Een 360fly 4K-video bewerken binnen de 360fly app

Bewerken is gemakkelijk met de 360fly app. Eerst moet je de video die je wilt bewerken kopiëren naar je mobiele apparaat.

Een video kopiëren naar een mobiel apparaat

1.  Sluit je 360fly 4K-apparaat aan op je mobiele apparaat via WiFi.

2.  Start de app 360fly op je mobiele apparaat.

3.  Tik op het beginscherm op het camerasymbool in de linkerbenedenhoek van de 360fly app om de 360fly 4K-camera te openen.

4.  Tik in het cameramenu op het mapsymbool  om de camerabibliotheek te openen.

5.  Tik op het downloadsymbool  om de video te downloaden op je mobiele apparaat.  Een indicator geeft de voortgang van de download aan.

Nu je video op je mobiele telefoon staat, kun je hem bewerken.

Een 360fly 4K-video bewerken

Click here voor instructies om video's te bewerken op een Android-apparaat.

Click here voor instructies om video's te bewerken op een iOS-apparaat.