Mijn 360fly 4K wordt niet opgeladen

Als je 360fly 4K niet wordt opgeladen of als het lampje na 3 tot 4 uur nog steeds groen knippert zonder groen te blijven branden, kunnen er enkele problemen zijn waardoor je 360fly 4K niet kan worden opgeladen:

1. We hebben gemerkt dat oudere iPad-opladers of opladers met een vermogen van meer dan 1,8 A de USB-standaard niet ondersteunen en de 360fly 4K niet kunnen opladen.  Als dit gebeurt, probeer dan een oplader met een vermogen van minder dan 1,8 A te gebruiken.  Je moet de 360fly 4K unit dan op de oplader plaatsen en ongeveer 30 minuten laten zitten.  De groene LED begint na enkele minuten te knipperen en geeft aan dat de camera wordt opgeladen.  Na ongeveer 2 uur is de camera helemaal opgeladen.

Let op: We hebben de softwareversie 1.2.8 uitgebracht zodat de opladers van Apple met een hoger vermogen de 360fly 4K kunnen opladen. Klik hier voor instructies om te upgraden.

2. Als je oplaadt via een stopcontact, controleer dan of de oplader een stroomuitvoer van meer dan 1 ampère heeft. Voor de beste resultaten raden we een oplader van 1A - 1,7A aan. Probeer een andere USB-oplader.

3. Zorg ervoor dat je 360fly is uitgeschakeld en plaats het apparaat daarna op de oplader. Sommige opladers hebben onvoldoende vermogen om de camera op te laden als deze aan staat.

4. Als je de 360fly oplaadt via de USB-poort van de computer in plaats van een stroomadapter, levert de computer mogelijk onvoldoende vermogen om het apparaat op te laden.   We raden je aan om het apparaat op te laden via een stopcontact met een standaard USB-oplader voor smartphones.
  5. Mogelijk is de USB-kabel defect. Probeer een andere USB-kabel en kijk of het probleem hierdoor wordt verholpen.Maak de contactpunten op het laadstation en op de onderkant van de 360fly schoon. We raden aan om hiervoor een droge doek van microfiber te gebruiken.Als je alle bovenstaande suggesties hebt geprobeerd en het LED-lampje nog steeds groen knippert, laat de 360fly dan ten minste 90 minuten in het laadstation zitten om op te laden.

Als het probleem nog steeds niet is verholpen, voer dan een standaard resetprocedure uit. Dit heeft geen invloed op de instellingen of video's die zijn opgeslagen op je 360fly. Klik hier voor instructies voor een standaard resetprocedure.

Als je een standaard resetprocedure hebt uitgevoerd en de problemen nog steeds niet zijn verholpen, probeer dan te resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit heeft geen effect op de video's die je hebt opgeslagen op je 360fly, maar alle instellingen worden wel gewist. Je moet de camera dus opnieuw instellen met de mobiele app. Voordat je de 360fly reset naar de fabrieksinstellingen ga je naar de Bluetooth-instellingen op je telefoon. Als de 360fly in de lijst met gekoppelde apparaten staat, kies je "ontkoppelen" op Android- of "vergeet dit apparaat" op Apple-apparaten. Klik hier voor instructies om te resetten naar de fabrieksinstellingen.