Inzicht in GPS-gegevens en andere sensorgegevens op je 360fly 4K

Een nieuwe functie van onze nieuwe 4K-camera is de mogelijkheid om GPS-gegevens op te slaan in de video's en foto's die je maakt met je 360fly 4K. De GPS-functie wordt gebruikt om locatiegegevens vast te leggen in de metagegevens van je media. De GPS-instelling kan in of uit worden geschakeld via de pagina met camera-instellingen, door in het cameragedeelte op het tandwielsymbool  te tikken. In de onderstaande schermafdruk zie je dat de GPS is ingeschakeld.

Samen met de bestaande accelerometer worden de GPS-gegevens gebruikt in een aankomende update van de app. Na deze update kan de gebruiker 'Overlays' inschakelen waarmee de gegevens en waarden van de sensoren worden weergegeven.

Een extra functie die eraan komt is de mogelijkheid om een opname te starten door beweging en geluid te detecteren. Je kunt de camera dan op een locatie zetten en de camera begint op te nemen wanneer de actie begint.

Je moet hier nog wel even op wachten, want deze functies zijn nog niet helemaal klaar en komen er snel aan. We werken heel hard om ze zo snel mogelijk te implementeren. Nog even geduld.